Allround administratief medewerker

VORtech (Delft) zoekt momenteel actief naar een nieuwe parttime allround administratief medewerker. Hieronder lees je wat we in mensen zoeken en wat we te bieden hebben.

Allround administratief medewerker

Parttime (8 uur per week), Delft

Daarom wil je bij VORtech werken als administratief medewerker

 • Omdat je onderdeel wordt van een gezellig en informeel team van zo’n 25 wetenschappelijk opgeleide collega’s bij een groeiend techbedrijf in Delft.
 • Omdat je in deze afwisselende parttime functie jouw tijd kunt indelen zoals je zelf wilt. Als je maar minimaal twee halve dagen verspreid over de week aan het werk bent.
 • Omdat je samen met de managementassistent en de financieel administratief medewerker waardevolle ondersteuning biedt aan je overige collega’s. Mede dankzij jou kunnen zij doen wat ze het allerliefste doen: met wiskunde en software-engineering bezig zijn.

Zo kan je werkdag eruitzien

Vandaag besluit je om 10.00 uur te beginnen. Je ziet dat er een ziekmelding is binnengekomen. Die geef je direct door aan onze externe HR-partner. Daarna ga je verder met het opstellen van het contract voor een nieuwe collega. Ondertussen verschijnt er een sollicitatie in je mailbox. Samen met je collega van personeelsbeleid bespreek je of dit een geschikte kandidaat lijkt en bepaal je de volgende stappen, waarvan je de kandidaat natuurlijk op de hoogte brengt.

Rond lunchtijd is de tafel op kantoor gedekt en schuif je gezellig aan om bij te kletsen met je collega’s. Doordat jij alle HR-administratie afhandelt, maar ook zaken zoals bedrijfsuitjes en jubilea organiseert, ben je voor iedereen een vertrouwd aanspreekpunt.

’s Middags heb je nog een paar uurtjes te gaan. Die besteed je vandaag aan je marketingtaken. Je checkt even hoeveel likes je hebt op je laatste post over de Pi-dag (een heilige dag voor onze wiskundigen!) en zet een mailing naar onze partners klaar in Mailchimp.

Dan word je nog even door een collega aangesproken, want hij heeft een blog geschreven over een nieuw project. Of jij die op de website kan zetten? Tuurlijk! Dat regel je meteen. Tot slot maak je een lijstje voor je volgende werkdag. Dan ga je de managementassistent vervangen, wat onder andere betekent dat je de omzet in Excel invult, salarisaanvragen doet en e-mails en telefoontjes beantwoordt. Alles goed voorbereid? Dan zit je werkdag er alweer op. Rond 14.30 uur ga je met een voldaan gevoel op huis aan.

Dit bieden we jou

Als eerste bieden we jou een fijne werkomgeving waar jij jezelf kunt zijn en kunt groeien in je rol. Maar we vinden het ook belangrijk dat jij de ruimte hebt om je privéleven te kunnen combineren met je werk. Want als jij goed in je vel zit, lever je het beste werk af. En wil je jezelf verder ontwikkelen? Of wat extra taken op je nemen? In overleg is veel mogelijk.

Ook kun je rekenen op:

 • Een startsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand (bij 40 uur).
 • Een jaarcontract, met de bedoeling om je na dat jaar een vast contract te geven.
 • Ruimte om cursussen te volgen en jouw kennis op het gebied van HR, marketing en administratieve systemen up-to-date te houden.
 • Gezamenlijke lunches met collega’s als je op kantoor werkt.
 • Vakantiegeld, een dertiende maand en 27 vakantiedagen (bij 40 uur). Kom je dagen tekort, dan is het in overleg mogelijk om vakantiedagen bij te kopen of je contracturen aan te passen.
 • Winstdeling op basis van je parttimepercentage.
 • Flexibele werktijden en een prettige mix van thuis en op kantoor werken. Op ons kantoor heerst een gemoedelijke sfeer en zijn er altijd wel collega’s die zin hebben om even een praatje te maken.

Lees hier meer over werken bij VORtech.

Waarom VORtech jouw ideale werkplek is

 • Je vindt het fijn om korte dagen te werken, verspreid over de week.
 • Je werkt graag samen met hoogopgeleide professionals.
 • Je houdt van aanpakken, initiatief nemen en ontzorgen.
 • Je werkt heel zorgvuldig en levert foutloze contracten en marketingteksten af.
 • Je bent handig met Word, Excel, social media, CRM-systemen en Mailchimp, of je maakt je dit snel eigen.

Past deze baan helemaal bij jou?

Dan ontvangen we graag je cv met motivatie waarin je aangeeft waarom je graag bij VORtech wilt werken. Je kunt je sollicitatie mailen naar Marieke Dezaire via vacatures@vortech.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Ook dan kun je een mail sturen naar dit adres.

De procedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste met twee collega’s en het tweede met de algemeen directeur.

Goed om te weten: we sluiten de vacature als we de juiste match hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.