Dienstverlening

VORtech werkt voor veel verschillende klanten. Daaronder zijn grote multinationals, overheidsdiensten, researchlaboratoria en MKB bedrijven.

Elke klant bedienen we op een manier die past bij de specifieke bedrijfsvoering.

Dienstverlening: aanvullende expertise of extra handen

Sommige klanten hebben een volledig ingericht werkproces rondom hun software. Voor deze klanten zijn we meestal een aanvulling op het eigen team. Die aanvulling kan nodig zijn omdat specifieke expertise ontbreekt of omdat er tijdelijk een capaciteitstekort is. De dienstverlening gebeurt in dit geval vaak op basis van een inhuurovereenkomst.

Ontzorgen

Andere klanten zien het werk aan hun software niet als kerntaak en besteden dit graag integraal uit. We zorgen er dan wel voor dat de klant ten alle tijden bij zijn eigen software kan, maar voor het overige nemen we de zorg voor de software helemaal van de klant over. De dienstverlening gebeurt meestal op basis van een beheer- en onderhoudscontract of een raamcontract waarbinnen deelopdrachten gegeven kunnen worden.

Projecten

Tenslotte zijn er klanten die slechts een incidentele vraag hebben. Bijvoorbeeld het oplossen van een wiskundig vraagstuk dat de bedrijfsvoering belemmert. Voor deze klanten werken we meestal op projectbasis, waarbij we vooraf een vaste prijs afspreken.

 

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com