VORtech data science
Moderne technieken op het gebied van data science, machine learning en kunstmatige intelligentie creƫren nieuwe mogelijkheden om bedrijfprocessen te monitoren, te voorspellen en te verbeteren. VORtech helpt om deze nieuwe kansen te verzilveren.

Aan de slag met data science en machine learning

Starten met Data Science

Data science biedt veel kansen maar het toepassen ervan is niet eenvoudig. Met deze eerste stappen maakt u een goede start en legt u een stevige basis voor verdere ontwikkelingen.

Data Science met VORtech

Wat maakt VORtech bijzonder als data science bedrijf? En hoe werkt VORtech met u samen om tot een maximaal resultaat te komen? U leest het hier.

Voorbeelden van Data Science

Deze projecten laten zien wat er met data science mogelijk is en wat de rol van VORtech daarbij kan zijn. Dit levert u misschien inspiratie voor uw eigen data science projecten.

Onze diensten

Data science advies

Veel bedrijven zoeken nog naar de juiste manier om data science in te zetten. VORtech ondersteunt u graag bij het verkennen van de mogelijkheden en bij het opzetten van proefprojecten.

Informatie uit data halen

In de technisch-wetenschappelijke sector wordt steeds meer data gegenereerd. Het analyseren van deze gegevens en het omzetten ervan in betrouwbare en zinvolle informatie is een kerncompetentie van VORtech.

Ontwikkelen van Kunstmatige Intelligentie

De afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie. VORtech past deze technieken toe op vraagstukken in de technisch-wetenschappelijke sector.

Blog posts

The Business of Big Data
What if you are, say, an engineering company with loads of experience in building complex installations but without any data science background. Where do you start?
Waarom modellen gebruiken als je data hebt?
Is het einde van de traditionele manier van wiskundig modelleren in zicht? Moeten specialisten op dit gebied een nieuwe baan gaan zoeken?
Data science voor nutsbedrijven: uitdagingen en kansen
Data analytics is voor nutsbedrijven een krachtig hulpmiddel om de klantvraag te voorspellen en de communicatie met de klant te verbeteren.