Part time detachering

VORtech hecht aan een goede samenwerking met uw eigen experts, zowel met uw data scientists als met uw domeinexperts. We werken dan ook graag bij u op kantoor.

We kiezen bewust voor een passende combinatie van een werkplek bij u op kantoor en een werkplek bij ons. Daardoor bieden we een bijzondere combinatie van flexibiliteit en continuïteit. En bovendien kunnen we daardoor onze gezamenlijke kennis inzetten om uw vraagstuk op te lossen.

De voordelen van part time detachering

We willen onze klanten flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit bieden. Daarom kiezen we voor een specifieke vorm van detachering.

Flexibiliteit en continuïteit

Dat houdt in dat onze medewerkers altijd met twee projecten tegelijkertijd  bezig zijn, waarvan er eentje bij ons op kantoor uitgevoerd wordt. Als er in het ene project even wat meer inzet nodig is, dan temporiseert het andere project. En omgekeerd. Heeft u even geen behoefte aan inzet? Dan schalen we net zo makkelijk terug tot nul en legt de medewerker de focus op zijn/haar andere project. Als u dan na enige tijd weer verder wilt, kunnen we vaak dezelfde medewerker weer inzetten. Die is volledig ingewerkt, kent uw business en uw medewerkers en kan dus direct weer aan de slag.

Kwaliteit

In de dagen dat onze medewerker bij ons op kantoor is kan hij/zij overleggen met de collega’s. Op die manier krijgt u niet alleen de kennis en skills van een enkele collega, maar kunnen we de ervaring van al onze ruim 20 collega’s voor u inzetten. De dagen dat onze medewerker bij u op kantoor is, kan hij/zij intensief samenwerken met uw eigen data scientists en domein experts.

Door onze vorm van detachering hebben al onze medewerkers een brede ervaring. Ze lopen bij meerdere klanten rond en werken aan meerdere vraagstukken. Daardoor hebben ze een brede kijk op vraagstukken en op de technieken die gebruikt kunnen worden.

Voltijds detachering

Flexibel zijn betekent voor ons ook dat we geen harde grenzen stellen. Dus als u een tijdje een van onze collega voltijds bij u aan het werk wilt hebben, dan kan dat meestal wel. Maar we streven er naar dat het dan gaat om een afgebakende periode of naar een combinatie met dagen bij ons op kantoor. Anders zouden de voordelen van onze vorm van detacheren verloren gaan.

Heeft u belangstelling?

Heeft u behoefte aan flexibele inzet van data science experts? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.