Specialismen

VORtech wil technologieleider zijn op een aantal gebieden die voor onze klanten van belang zijn.  Dit is een overzicht van deze specialismen.

High Performance Computing

Rekensoftware moet altijd sneller. Scientific Software Engineers zijn er dan ook bedreven in om de programmatuur zo efficient mogelijk te maken en om het maximale uit de beschikbare hardware te halen.

lees meer

Observaties en modellen

Een computermodel is altijd maar een benadering van de werkelijkheid. Als er behalve het model ook observaties beschikbaar zijn, dan kunt u die gebruiken om het model te verbeteren. VORtech beschikt over software en de expertise om observaties en modellen zo effectief mogelijk te combineren.

lees meer

Financiële en actuariële rekensoftware

VORfinance is de business unit van VORtech die richt zich op financieel georiënteerde vraagstukken bij o.a. banken, verzekeraars, pensioenfondsen, semi-overheden en grote corporate organisaties. We bieden diensten aan op het gebied van wiskundige methoden en algoritmiek, high-performance computing en professionele implementatie van wetenschappelijke software.

lees meer

Analytics (data-analyse)

Heeft u zich ooit afgevraagd of u uw bedrijf sterker zou kunnen maken door beter gebruik te maken van alle gegevens die u verzamelt? Of door uw eigen gegevens te combineren met gegevens die openbaar verkrijgbaar zijn? Onze diensten rondom analytics helpen u om een volgende stap te maken in uw bedrijfsvoering.

lees meer

Monitoringssystemen

Vaak maken rekenmodellen deel uit van monitoringssystemen of voorspelsystemen. Zo’n systeem dient dan om processen te monitoren of om operationeel voorspellingen uit te brengen. VORtech kent dit soort systemen en weet hoe ze opgezet en onderhouden moeten worden.

lees meer
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com