Werken bij VORtech

VORtech biedt een uitdagende omgeving voor professionals die op een hoge niveau bezig willen zijn met wiskunde en informatica.

VORtech: samenwerkingsverband van experts

VORtech is een bedrijf waar hoogwaardige professionals werken. Daarbij past een platte structuur waarin mensen vooral beoordeeld worden op de waarde die ze maken voor klanten, collega's en het bedrijf.

Als medewerker van VORtech wordt van je verwacht dat je meehelpt om het bedrijf te runnen en uit te bouwen. Zie je waardevolle taken die nog niet goed ingevuld worden en aansluiten bij jouw talenten en interesses? Dan is er ruimte voor jou om die taken op te pakken.

Expertise ontwikkelen

Een van de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor VORtech kiezen is onze onderscheidende expertise. Je wordt dan ook gestimuleerd om je vakkennis te verdiepen en uit te breiden. En ook om, waar mogelijk, mee te helpen in de ontwikkeling van het vakgebied zelf.

Binnen VORtech worden zeer regelmatig lunchlezingen gehouden waarin collega’s hun inzichten met elkaar delen. Er is ruimte om te werken aan artikelen (zowel wetenschappelijk als populariserend) en om deel te nemen aan workshops en seminars, of ze zelf te organiseren.

VORtech lunchtijd

Ontwikkeling tot all-round professional

Onze carrierebegeleiding is gebaseerd op functieniveaus. Bij ieder functieniveau hoort een lijst van vaardigheden die je moet beheersen en toepassen.

Aanvankelijk kijken we vooral naar je vakkennis. Naarmate je ontwikkeling vordert, groeit je takenpakket. Daarbij komen ook meer aspecten van projectleiding en acquisitie. Zodoende ontwikkel je je breed tot het niveau van een zelfstandige professional, die zelf projecten kan leiden en werk binnenhalen.

Zodra je eenmaal het niveau van professional gehaald hebt, mag je je bij je verdere ontwikkeling gaan specialiseren. Daarbij kun je kiezen uit het doorontwikkelen van je vakkennis, van managementvaardigheden of van acquisitie-skills (of een combinatie daarvan).

De all-round professional
We zien graag dat collega’s doorgroeien naar een rol als teamleider, waarbij ze leiding geven aan een team dat gericht is op een bepaald product, een bepaalde expertise of een bepaalde markt. Teams worden dynamisch gevormd op basis van kansen die we als bedrijf zien.

Arbeidsvoorwaarden

Het arbeidsvoorwaardenpakket van VORtech sluit aan bij de standaard in de markt. Specifieke elementen in onze arbeidsvoorwaarden zijn de mogelijkheid om financieel deel te nemen in het bedrijf, vrijheid om werk en privé te combineren en een ruimhartige pensioenregeling.

Interesse?
Kijk op onze pagina met vacatures of we momenteel ruimte hebben voor een nieuwe collega.
Vacatures