Over ons

De organisatie

De organisatiestructuur van VORtech is gebaseerd op gedeelde verantwoordelijkheid, veel natuurlijke interactie en korte lijnen.

Brochures

Onze brochures bieden informatie over VORtech en een aantal diensten en expertisevelden. Deze pagina verzamelt al onze beschikbare brochures.

Waarom VORtech?

VORtech is voor veel grote partijen de strategische ontwikkelpartner voor computational software. We hebben specialistische kennis en ervaring die bij veel bedrijven niet of te weinig beschikbaar is. En we kunnen ook overweg met een wisselende inzet als we niet voortdurend nodig zijn.

Contractvormen

VORtech biedt verschillende contractvormen zodat we elke klant kunnen bedienen op een manier die past bij de behoefte en specifieke bedrijfsvoering van de klant. We voeren projecten uit, maar bieden ook doorlopende overeenkomsten en part-time detachering.

Whitepapers

VORtechs whitepapers over allerlei aspecten van het ontwikkelen van efficiƫnte software voor berekeningen en simulaties.

Werken bij VORtech

VORtech biedt een uitdagende omgeving voor professionals die op een hoge niveau bezig willen zijn met wiskunde en informatica.

Vacatures

VORtech is een groeiende organisatie en zoekt regelmatig nieuwe collega's. Op dit moment hebben we geen actieve vacature voor een scientific software engineer. Een open sollicitatie sturen kan altijd.

Stageplaatsen

VORtech biedt stageplaatsen en afstudeerplaatsen omdat we een bijdrage willen leveren aan het opleiden van de nieuwe generatie wetenschappelijk programmeurs.