Over ons

Waarom VORtech?

Onze klanten kiezen voor VORtech om verschillende redenen. Een daarvan is de kwaliteit en de specialistische kennis van onze wetenschappelijk programmeurs. Een andere belangrijke reden is dat we ook bij wisselende inzet continuiteit kunnen bieden.

25-jarig jubileum

VORtech viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Hoogtepunt van de viering is een symposium in september waarin het toenemende operationele gebruik van modellen en algoritmen centraal staat.

Hoe werken we?

VORtech werkt voor veel verschillende klanten. Elke klant bedienen we op een manier die past bij de behoefte en specifieke bedrijfsvoering. We voeren projecten uit, maar bieden ook doorlopende overeenkomsten en part-time detachering.

Nieuwsbrieven

VORtech brengt een keer per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over het vakgebied, over onze projecten en over het bedrijf.

Brochures

Onze brochures bieden informatie over VORtech en een aantal diensten en expertisevelden. Deze pagina verzamelt al onze beschikbare brochures.

Werken bij VORtech

VORtech biedt een uitdagende omgeving voor professionals die op een hoge niveau bezig willen zijn met wiskunde en informatica.

Vacatures

VORtech is een groeiende organisatie en zoekt regelmatig nieuwe collega's. We komen altijd graag in contact met mensen die zin hebben om bij ons te werken en de vaardigheden hebben die daarvoor nodig zijn.

Stageplaatsen

VORtech biedt stageplaatsen voor aankomend wetenschappelijk programmeurs. Niet alleen om werkzaamheden te doen waar we zelf niet aan toe komen, maar ook omdat we een bijdrage willen leveren aan het opleiden van de nieuwe generatie.