Over ons

VORtech is in 1996 voortgekomen uit de Technische Universiteit Delft. Sindsdien heeft het bedrijf een gestage ontwikkeling doorgemaakt, die tot op de dag van vandaag doorgaat. We hebben een brede klantenkring, met zowel enkele overheidsdiensten als ook veel commerciële bedrijven. Hieronder vindt u een beschrijving van ons bedrijf, onze dienstverlening en de technieken die we in huis hebben. Ook vindt u hier informatie voor als u geïnteresseerd bent om bij VORtech te werken of een stage te doen.

Bedrijfsprofiel

VORtech vormt een unieke combinatie van een wiskundig consultancybedrijf en een softwarehuis.

We combineren diepgaande kennis van wiskundige modellering, simulatie- en rekenmethoden met state-of-the art software ontwikkelingsmethoden.

lees meer

Dienstverlening

VORtech werkt voor veel verschillende klanten. Daaronder zijn grote multinationals, overheidsdiensten, researchlaboratoria en MKB bedrijven.

Elke klant bedienen we op een manier die past bij de specifieke bedrijfsvoering.

lees meer

Nieuwsbrief

VORtech brengt een keer per jaar een nieuwsbrief uit met informatie over het vakgebied, over onze projecten en over het bedrijf.

lees meer

Technieken

VORtech kan overweg met een groot aantal methoden en technieken uit de wiskunde en informatica.

lees meer

Werken bij VORtech

VORtech biedt een uitdagende omgeving voor professionals die op een hoge niveau bezig willen zijn met wiskunde en informatica.

lees meer

Vacatures

VORtech is een groeiend bedrijf en heeft regelmatig vacatures voor wetenschappelijk programmeurs.

lees meer

Stageplaatsen

VORtech biedt graag ruimte voor stagiairs. Niet alleen om werkzaamheden te doen waar we zelf niet aan toe komen, maar ook om onze bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe generaties toegepast wiskundigen en wetenschappelijk programmeurs.

lees meer
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com