Diensten voor rekenintensieve programmatuur

VORtech biedt een full-service dienstenpakket rondom technisch-wetenschappelijke rekenprogrammatuur: advisering, bouw, onderhoud en optimalisatie.

 

 

Ontwikkelen

We ontwikkelen rekenintensieve software. Daarbij maken we gebruik van onze kennis van efficiënte rekenmethoden en datastructuren. We kennen de programmeermethoden die het maximale uit de hardware te halen.

lees meer

Uitbreiden

In bestaande rekenprogrammatuur ontwikkelen we nieuwe functionaliteit. Daarbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij de bestaande programmatuur.

lees meer

Optimaliseren

We optimaliseren uw programmatuur zodat u sneller kunt rekenen of grotere sommen kunt draaien. Dat doen we door slimmere rekenmethoden toe te passen of op een handigere manier te programmeren. We kunnen de performance van uw programmatuur vrijwel altijd minstens verdubbelen, maar meestal bereiken we veel meer.

lees meer

Onderhouden

Onderhoud van programmatuur is belangrijk om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen. Door onze ervaring met dit soort programmatuur kunnen we het onderhoud betrouwbaar en efficiënt uitvoeren.

lees meer

Consultancy en training

Door onze jarenlange ervaring met rekenintensieve programmatuur zijn we goed in staat om hierover te adviseren en trainingen te geven. Met onze tweedaagse modelscan brengen we voor u de mogelijkheden en moeilijkheden van uw programmatuur in kaart.

lees meer

Wiskundig advies

De VORtechers hebben vrijwel allemaal een voltooide academische opleiding en ruime ervaring in de toegepaste wiskunde. We lossen graag wiskundige vraagstukken uit de praktijk op.

lees meer
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com