Pythoncursus

Python is een van de meest gebruikte programmeertalen. Dat geldt niet alleen voor machine learning toepassingen. Ook andere programmatuur voor grootschalige berekeningen wordt erin ontwikkeld. We geven regelmatig een Pythoncursus aan bedrijven die de taal goed willen leren gebruiken.

Gegeven door ervaren Pythonontwikkelaars

De trainers die de Pythoncursus geven zijn allemaal zeer ervaren Pythonontwikkelaars. Ze hebben de programmeertaal voor tal van toepassingen gebruikt. Meestal zijn dat toepassingen waarin complexe berekeningen de hoofdrol spelen, zoals bijvoorbeeld in rekenmodellen en simulaties. Daardoor weten ze hoe je Python wel en niet moet gebruiken als het om complexe en rekenintensieve toepassingen gaat.

Maatwerk

Elke editie van de Pythoncursus wordt op maat gemaakt. Soms gaat het om een introductie van een dag of zelfs slechts een dagdeel. Maar het kan net zo goed een diepgaande cursus van drie dagen zijn. Soms gaat het om mensen die nog nauwelijks kunnen programmeren. Andere keren zitten er ervaren programmeurs in de zaal die vooral worstelen met specifieke problemen.

We hebben de afgelopen jaren een ‘bibliotheek’ van materiaal ontwikkeld, variĆ«rend van basiskennis Python tot toepassingen van geavanceerde modules. In overleg met u kunnen we uit dit materiaal een cursus op maat samenstellen, eventueel aangevuld met nieuw materiaal. Uiteraard worden nieuwe Python ontwikkelingen ook meegenomen in elke cursus.

Hands on

Elke editie van de Pythoncursus bestaat uit een afwisseling van theorie en praktijk. We zijn ervan overtuigd dat je een programmeertaal alleen goed kunt leren door ermee aan de slag te gaan. Daarom wordt ieder theorieblok gevolgd door een aantal opdrachten waar de cursisten mee aan de slag gaan. Begeleiders lopen rond om cursisten te helpen die vastlopen of om extra tips te geven.

Deze praktische insteek en de mogelijkheid om direct te leren van ervaren Pythonprogrammeurs worden vaak genoemd als de belangrijkste reden voor de hoge waardering die we bij de evaluaties van iedere cursus steeds krijgen.

Bent u geĆÆnteresseerd?

Als het bovenstaande voor u interessant is, neem dan contact op. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden van voor een maatwerkcursus te bespreken.