Beheer en Onderhoud

Onderhoud van programmatuur is belangrijk om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen. Door onze ervaring met dit soort programmatuur kunnen we het onderhoud betrouwbaar en efficiënt uitvoeren.

Uw partner voor beheer en onderhoud

Ontwikkelt uw bedrijf rekensoftware? Dan is het belangrijk dat die programmatuur zorgvuldig beheerd en onderhouden wordt. VORtech ondersteunt u bij het uitvoeren van het beheer of het organiseren van het beheer binnen uw eigen organisatie.

We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

 • Het B&O geheel voor u verzorgen
  Hierbij nemen we uw programmatuur in beheer, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles netjes en degelijk georganiseerd is. Op uw aanwijzing kunnen we wijzigingen of uitbreidingen doorvoeren. Ook verzorgen we het uitbrengen van nieuwe releases. We overleggen regelmatig met u over de ontwikkeling van de programmatuur. De afspraken over onze diensten worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).
 • Ondersteuning van uw B&O team
  Als u binnen uw B&O team tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, kunnen VORtechers u terzijde staan. Bijvoorbeeld bij een grote aanpassing van de software of bij het uitbrengen van een nieuwe release. Omdat we zelf gewend zijn om in een B&O kader te werken, zullen de VORtechers moeiteloos in uw organisatie meedraaien.
 • Adviseren over het inrichten van B&O
  Als u niet tevreden bent over de manier waarop u nu het B&O van uw programmatuur geregeld heeft, dan adviseren we u graag over een betere aanpak. Vanuit eigen B&O ervaring en de ervaring van B&O organisaties bij onze klanten weten we heel goed wat wel en niet werkt.

Voordelen van uitbesteden

Enkele voordelen van het uitbesteden van beheer en onderhoud zijn:

 • Het is vaak goedkoper
  VORtech heeft haar interne organisatie zeer efficient ingericht voor onderhoudswerk. Daarnaast kunnen we de kosten voor de tools verdelen over al onze klanten. En u hoeft alleen voor ons werk te betalen als u ons daadwerkelijk nodig heeft.
 • Het is professioneel
  Wordt in uw eigen organisatie het beheer en onderhoud vaak erbij gedaan door inhoudelijke mensen? Bij VORtech hebben we mensen die gespecialiseerd zijn in het beheer en onderhoud en door training en ervaring goed weten wat er nodig is.
 • Het geeft een goed inzicht in de kosten
  Doordat u maandelijks een gespecificeerde rekening van ons ontvangt, krijgt u goed inzicht in de kosten voor het beheer en onderhoud en in manieren om die te reduceren.
 • U kunt makkelijker opschalen
  Als u een grotere ingreep in de programmatuur wilt doen (bijvoorbeeld om snel op de markt te komen met een nieuwe feature), hoeft u daarvoor geen nieuwe mensen in te huren en in te werken. Wij zorgen er zelf voor dat er meerdere mensen ingewerkt zijn op uw programmatuur zodat er relatief makkelijk opgeschaald kan worden.

VORtech heeft een Engelstalige brochure beschikbaar over beheer en onderhoud van software: Maintenance Management.

Daarnaast publiceren we regelmatig blog posts over software ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Neem contact op