Beheer en Onderhoud

Beheer en onderhoud van programmatuur is belangrijk om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de software te garanderen. We bieden verschillende diensten voor het onderhoud van rekensoftware Daarbij gaan we uit van onze expertise rondom rekenprogrammatuur en onze ervaring met gestandaardiseerde onderhoudsprocessen.

Uw partner voor beheer en onderhoud van rekensoftware

Ontwikkelt uw bedrijf rekensoftware? Dan is het belangrijk dat die programmatuur zorgvuldig beheerd en onderhouden wordt. VORtech ondersteunt u bij het uitvoeren van het beheer of het organiseren ervan binnen uw eigen organisatie.

We kunnen u op de volgende manieren van dienst zijn.

Adviseren over het inrichten van B&O

Bent u niet tevreden over de manier waarop u nu het B&O van uw programmatuur geregeld heeft? Dan adviseren we u graag over een betere aanpak. We weten goed wat er wel en niet werkt. Zowel vanuit onze eigen B&O-ervaring als ook de ervaring bij B&O-organisaties bij onze klanten.

Ondersteuning van uw B&O team

Als u binnen uw B&O-team tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, kunnen VORtechers u terzijde staan. Bijvoorbeeld bij een grote aanpassing van de software of bij het uitbrengen van een nieuwe release. De VORtechers moeiteloos in uw organisatie meedraaien omdat ze vertrouwd zijn met gestandaardiseerde onderhoudsprocessen als ITIL en ASL.

Het B&O geheel voor u verzorgen

Hierbij nemen we uw programmatuur in beheer, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles netjes en degelijk georganiseerd is. Op uw aanwijzing kunnen we wijzigingen of uitbreidingen doorvoeren. Ook verzorgen we het uitbrengen van nieuwe releases. We overleggen regelmatig met u over de ontwikkeling van de programmatuur. De afspraken over onze diensten worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA)

Voordelen van uitbesteden

Enkele voordelen van het uitbesteden van beheer en onderhoud zijn:

Het is vaak goedkoper

VORtech heeft haar interne organisatie zeer efficiënt ingericht voor onderhoudswerk. Daarnaast kunnen we de kosten voor de tools verdelen over al onze klanten. En u hoeft alleen voor ons werk te betalen als u ons daadwerkelijk nodig heeft.

Het is professioneel

Wordt in uw eigen organisatie het beheer en onderhoud vaak erbij gedaan door inhoudelijke mensen? Dat zijn vaak niet de mensen die affiniteit met onderhoud hebben. Bij VORtech hebben we wel mensen die gespecialiseerd zijn in het beheer en onderhoud. Door hun training en ervaring weten ze goed wat er nodig is.

Het geeft een goed inzicht in de kosten

Doordat u maandelijks een gespecificeerde rekening van ons ontvangt, krijgt u goed inzicht in de kosten voor het beheer en onderhoud en in manieren om die te reduceren.

U kunt makkelijker opschalen

Als u een grotere ingreep in de programmatuur wilt doen (bijvoorbeeld om snel op de markt te komen met een nieuwe feature), hoeft u daarvoor geen nieuwe mensen in te huren en in te werken. Wij zorgen er zelf voor dat er meerdere mensen ingewerkt zijn op uw programmatuur zodat er relatief makkelijk opgeschaald kan worden.

Wilt u meer weten?

VORtech heeft een Engelstalige brochure beschikbaar over beheer en onderhoud van software: Maintenance Management. Daarnaast publiceren we regelmatig blog posts over software ontwikkeling. Neem gerust contact met ons voor meer informatie of om vrijblijvend te verkennen wat we voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Neem contact op