Stageplaatsen

VORtech biedt stageplaatsen en afstudeerplaatsen omdat we een bijdrage willen leveren aan het opleiden van de nieuwe generatie wetenschappelijk programmeurs.

VORtech biedt jaarlijks ruimte aan twee of drie stagiairs en afstudeerders. Neem contact met ons op om na te gaan of er op dit moment ruimte is.

Onderwerpen

Twee onderwerpen waarop we stagiairs meestal wel een interessante opdracht kunnen bieden zijn:

  • Data-assimilatie: op dit gebied werkt VORtech mee aan de ontwikkeling van de open source bibliotheek OpenDA. Binnen deze ontwikkeling zijn vaak delen aan te wijzen die zich prima lenen voor een korte of langere stage.
  • Model Order Reduction: voor veel toepassingen hoeft een model niet heel nauwkeurig te zijn maar kan gerekend worden met een benaderd model. VORtech heeft dit onder meer verkend voor 4DCOOL. Dat is een digital twin voor het binnenklimaat in datacenters waarmee de koeling geoptimaliseerd kan worden. Er liggen veel idee├źn klaar voor de doorontwikkeling daarvan. Dit onderwerp leent zich vooral voor langere opdrachten, bijvoorbeeld om af te studeren.

Daarnaast staan we open voor onderwerpen die een stagiair zelf aandraagt en die binnen ons interessegebied vallen. In overleg formuleren we dan samen een goede opdracht.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie aan het adres dat bij de stage vermeld staat. Gebruik anders onze contactgegevens.
Contactgegevens