Bedrijfsprofiel

VORtech vormt een unieke combinatie van een wiskundig consultancybedrijf en een softwarehuis.

We combineren diepgaande kennis van wiskundige modellering, simulatie- en rekenmethoden met state-of-the art software ontwikkelingsmethoden.

VORtech is in 1996 opgericht als spin-off van de wiskunde faculteit van de Technische Universiteit Delft. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ruim 20 medewerkers in vaste dienst. Het onderstaande bedrijfsprofiel geeft een kort overzicht van het bedrijf.

Onze diensten

We bieden een volledig pakket aan diensten voor het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van programmatuur waarin grote of complexe berekeningen plaatsvinden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor toegepast wiskundige consultancy.

Onze klanten

We werken zowel voor grote bedrijven en instellingen als voor MKB bedrijven. Veruit de meeste omzet behalen we in de private sector, maar onder onze klanten bevinden zich ook diverse overheidsinstellingen.

Waarom klanten kiezen voor VORtech

We onderscheiden ons van anderen doordat:

  • We onze diensten in verschillende vormen aanbieden, waarbij steeds gekeken wordt naar wat het beste aansluit bij het bedrijfsproces van de klant. U kunt dus bij ons zowel terecht voor projecten als voor inhuur.
  • We op een aantal gebieden onderscheidende expertise bieden. Deze expertise ontwikkelen we niet alleen door aan hoogwaardige projecten te werken, maar ook door eigen onderzoek.
  • We goede contacten onderhouden met de wiskundige onderzoeksgemeenschap in Nederland, waardoor we laagdrempelig toegang hebben tot de nieuwste inzichten. We vervullen een brugfunctie tussen onderzoek en praktijk.

Belangrijk in ons team is het enthousiasme voor het vak en de creativiteit om problemen op te lossen. Het resultaat telt. Maar het is net zo belangrijk dat het resultaat op een professionele manier bereikt wordt, binnen het gegeven budget en binnen de gestelde termijn. Toepasbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij VORtech altijd op de eerste plaats.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com